ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η  ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΤΙΡΙΩΝ-Κ. ΜΠΕΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι η διακριτική ονομασία (brand name) μίας εταιρίας η οποία χαίρεται ήδη σχεδόν μισό αιώνα συνεχούς και επιτυχούς πορείας στην κατασκευή και διαχείριση πολυτελών κατοικιών και κτιρίων εμπορικής χρήσης.

Η ίδρυσή της, το 1966, προέκυψε ως φυσική συνέχεια των δραστηριοτήτων μιας προϋπάρχουσας οικογενειακής κατασκευαστικής εταιρίας, η οποία τότε είχε ήδη συμπληρώσει 20 χρόνια ενεργού παρουσίας στην ανοικοδόμηση κεντρικών περιοχών της Αθήνας.

Η νέα εταιρία είχε σαν πρωταρχικό στόχο την κατασκευή πολυτελών κατοικιών στην περιοχή του Κολωνακίου.

Σήμερα, η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΤΙΡΙΩΝ-Κ. ΜΠΕΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. θεωρείται πρωτοπόρος στην εισαγωγή ορισμένων στοιχείων τα οποία πλέον αναγνωρίζονται ως χαρακτηριστικά ολόκληρης της φυσιογνωμίας των περιοχών της πόλης όπου επικεντρώθηκε η οικοδομική δραστηριότητα της εταιρίας. Τέτοια στοιχεία είναι, για παράδειγμα, οι μικρές ανοικτές πισίνες στην οροφή πολυκατοικιών του Κολωνακίου,  ή, οι ιδιαιτέρως ευρύχωροι εξωτερικοί χώροι (μπαλκόνια και βεράντες) που καθιερώνονται αμέσως μόλις το επιτρέπει ο οικοδομικός κανονισμός, κι αναδεικνύονται πια ισότιμοι με τους εσωτερικούς χώρους, όσον αφορά τη σπουδαιότητα τους στη σύγχρονη καθημερινότητα ενός αθηναϊκού διαμερίσματος.

Εν κατακλείδι, η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΤΙΡΙΩΝ-Κ. ΜΠΕΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. παραμένει στο μυαλό των πελατών μας ως η κατασκευαστική εταιρία ακινήτων που συνδυάζει την απόλυτη συνέπεια στο λόγο της με την ικανότητα να προτείνει τα νεότερα και ουσιαστικότερα κομφόρ στην πολυτελή διαβίωση.

Για το λόγο αυτό είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι, όταν βλέπουμε τα παιδιά των πελατών μας, που μεγάλωσαν σε σπίτια που κατασκευάσαμε εμείς, να μας εμπιστεύονται κι εκείνα με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα, όταν έρχεται πια η ώρα να επιλέξουν ένα δικό τους σπίτι.