ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ

1966 Με την ίδρυση της εταιρίας ξεκινά η έγερση της πολυκατοικίας στη οδό Θέτιδος στην περιοχή του Χίλτον και αμέσως μετά εκείνη της πολυκατοικίας που βρίσκεται στο νούμερο 19-20 της Πλατείας Κολωνακίου, στο ισόγειο της οποίας από τότε και μέχρι πρόσφατα στεγαζόταν το γνωστό ζαχαροπλαστείο ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ.
Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές πολυκατοικίες γύρω από την πλατεία, στην περιοχή των οδών Αναγνωστοπούλου-Λεβέντη και Ξάνθου καθώς και στις οδούς Κλεομένους, Αριστίππου, Λουκιανού και Αλωπεκής. Στο διάστημα αυτό το όνομα της εταιρίας έγινε ευρέως γνωστό. Λόγω του αριθμού των οικοδομών της που βρίσκονταν υπό ανέγερση, κυκλοφορούσε στην περιοχή του Κολωνακίου η φήμη ότι ένα στα δύο κτίρια που κτίζονταν εκεί ήταν δικής της κατασκευής. Εκείνη η πρώτη περίοδος, απλά και μόνο λόγω της μεγάλης διαθεσιμότητας οικοδομήσιμων οικοπέδων, ήταν η πιο πρόσφορη για την ανάπτυξη του βασικότερου από τους τομείς δραστηριότητας της εταιρίας: την αγορά ενός οικοπέδου, την μελέτη μιας κατασκευής για αυτό το οικόπεδο και τέλος την ανέγερση της οικοδομής.
Κατά την πρώτη αυτή περίοδο, που διάρκεσε περίπου οκτώ χρόνια, η εταιρία συνεργάστηκε και με διάφορους σημαντικούς αρχιτέκτονες της εποχής όπως για παράδειγμα, τον αριστοτέχνη του ελληνικού μοντερνισμού Νίκο Βαλσαμάκη.
1975 Ξεκινά η οικοδόμηση οικοπέδων στην περιοχή του Ευαγγελισμού (οδοί Αναπήρων Πολέμου, Ευζώνων κλπ). Συγχρόνως, η οικοδομική δραστηριότητα της εταιρίας επεκτείνεται για πρώτη φορά στην περιοχή του Π. Ψυχικού με την ανέγερση ενός συγκροτήματος τριών τριώροφων κατοικιών στην οδό Καρκαβίτσα.
1985 Είναι η χρονιά που κατασκευάζεται η πολυκατοικία στον αριθμό 48 της οδού Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, στη συμβολή της με την οδό Λυκαβηττού. Είναι η πρώτη πολυκατοικία που κτίζεται ακολουθώντας τις διατάξεις του νέου τότε ΓΟΚ. Το έργο αυτό δημοσιεύτηκε αρκετές φορές σε αρχιτεκτονικά περιοδικά και δημιούργησε την αφορμή για ένα διάλογο σχετικά με την τότε σύγχρονη ελληνική αρχιτεκτονική. Ανάλογη αίσθηση δημιούργησαν και οι πολυκατοικίες που η εταιρία έκτισε στις οδούς Χερσώνος, Οίτης και Ρογκάκου, στον περιφερειακό του Λυκαβηττού.
1994 Ξεκινά η οικοδομική δραστηριότητα στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού, αποκτώντας την πλειοψηφία των μετοχών της εταιρίας ΚΕΚΡΩΨ η οποία έχει στην ιδιοκτησία της πολλά αδόμητα οικόπεδα, τα οποία κτίζονται όλα κατά την δεκαετία που ακολουθεί.
2000 Σταθμό αποτελεί η στροφή στις αναπαλαιώσεις υφιστάμενων κτιρίων, σε συνδυασμό, – σε μερικές περιπτώσεις- με μεταβολή της χρήσης τους. Σημαντικότερα παραδείγματα: το κτίριο της οδού Ηροδότου 19 όπου στεγάζεται σήμερα το κατάστημα ZARA, το κτίριο στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ 36, και το νεοκλασικό κτίριο στη συμβολή Βαλαωρίτου και Κριεζώτου. Στην ίδια περίοδο κατασκευάζονται στο Κολωνάκι πέριξ του Λυκαβηττού σε ιδιόκτητα οικόπεδα πολυκατοικίες πολυτελών διαμερισμάτων (Σπεύσιππου, Δεινοκράτους – Αριστοδήμου, Δόξα Πατρή – Πατριάρχου Φωτίου) και στο Νέο Ψυχικό σε επιλεγμένες θέσης συγκροτήματα κατοικιών και μεζονέτες.
2007 Επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας στον ξενοδοχειακό κλάδο με την κατασκευή του πολυτελούς ξενοδοχείου ΑΝΕΜΙ στην Φολέγανδρο.
2015 Εκκίνηση της λειτουργίας του πολυτελούς ξενοδοχειου AthensWas στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην Αθήνα.